Geachte klanten! U kunt uw jaaroverzicht van 2023 downloaden op uw persoonlijke omgeving van onze website bij "MIJN GEGEVENS EN DOCUMENTEN" onder de tab "JAAROVERZICHTEN".
Blog | Nieuw rentetarief Flexibel Sparen - 3,00%

Nieuw rentetarief Flexibel Sparen - 3,00%

Op 30 oktober 2023 is de rente voor ons product "Flexibel Sparen" verhoogd van 2,80% naar 3,00%. Hiermee biedt Bigbank opnieuw een van de hoogste rentepercentages op de Nederlandse markt. Deze renteverhoging biedt u als klant de mogelijkheid om nog meer rendement te behalen uit uw spaargeld.

De renteverhoging is van toepassing op alle bestaande en nieuwe Flexibel Sparen rekeningen bij Bigbank, en deze wordt automatisch doorgevoerd op 30 oktober 2023. Als u al een Flexibel Sparen deposito heeft, hoeft u geen actie te ondernemen om van de hogere rente te profiteren. Als u nog geen Flexibel Sparen depositohouder bent, kunt u dit eenvoudig en kosteloos aanvragen via uw persoonlijke omgeving op onze website.

Naast ons Flexibel Sparen product, biedt Bigbank ook spaardeposito's aan. Deze spaardeposito's hebben een vaste looptijd en een vaststaand rentepercentage gedurende de hele looptijd. Het rentetarief voor deze deposito's is afhankelijk van de looptijd en kan oplopen tot wel 3,5%. Dit biedt u de zekerheid van een vaststaande rente gedurende de looptijd van uw deposito.

Voor meer informatie over onze rentetarieven en hoe deze van toepassing zijn op uw spaardeposito, verwijzen wij u graag naar onze “veelgestelde vragen” pagina of neemt u contact op met onze klantenservice. Ons deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van meer informatie over onze producten en diensten. Bij Bigbank kunt u altijd rekenen op betrouwbare en professionele ondersteuning.